Стана ясно, кога ще излезе смартфонът Nokia с петорна основна камера

1
1702

В Глобалната мрежа се появи нова информация за подготвяния за пазара флагмански смартфон Nokia 9 PureView, който засега не е официално представен от компанията HMD Global. Данните са от сертификацията на организацията Bluetooth SIG.

Одобрението на Bluetooth SIG получиха три модела с производствени индекси TA-1087, TA-1082 и TA-1094. Според тази информация, новите смартфони ще поддържат Bluetooth 5.0 и 4G LTE, но не и 5G мобилните мрежи. Излизането на тези данни по това време означава, че Nokia 9 PureView с много голяма вероятност ще бъде анонсиран през месец януари 2019 година или най-късно в началото на февруари.

Неотдавна се появи информация, че продажбите на Nokia 9 PureView ще се забавят до началото на следващата година, която се оказа вярна. Новата Nokia е смартфон, характерен преди всичко с петорната си основна камера, оборудвана с различни сензори и различна оптика на сензорите, като светодиодната фотосветкавица е разположена в центъра на окръжността, образувана от петте камери. Според изтеклата към днешен ден информация, телефонът ще има OLED дисплей без прорези с резолюция Quad HD+. Устройството ще се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 845, ще има 8 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск. Захранването ще се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 4150 mAh.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари