Стартираха продажбите на смартфона Realme X2 Pro в Европа

0
1594

Суббрандът Realme на китайската компания Oppo вече се счита за сериозна заплаха за Xiaomi и Redmi – само за година и половина брандът се издигна до 7-ма позиция в рейтинга на най-успешните производители на смартфони, а сега активно навлиза в европейския пазар. Днес Realme започна продажбите на смартфона Realme X2 Pro в Европа, претендиращ за званието „народен флагман“, понеже съчетава невисока цена с отлични технически характеристики.

В Европа се продават Realme X2 Pro с цвят на корпуса Neptune Blue и Lunar White и три различни конфигурации на паметта: 6/64 GB, 8/128 GB и 12/256 GB. Цените на тези модели са съответно 399, 449 и 499 евро. Цените наистина са много привлекателни, понеже предлаганият хардуер е много добър.

Да уточним, че Realme X2 Pro може да бъде закупен в официалния европейски сайт на бранда с доставка до Испания, Белгия, Франция, Италия, Люксембург, Холандия, Полша, Португалия и Великобритания. Освен това, във Великобритания, Франция, Италия и Испания устройството може да бъде поръчано от Amazon.

Официалният анонс на Realme X2 Pro се състоя преди един месец едновременно в Китай и Европа. Смартфонът предлага много: 90 Hz дисплей, топ-чипа Snapdragon 855+, четворна камера с главен сензор 64 МР, мощна акумулаторна батерия с капацитет 4000 mAh и свръхбързо зареждане с мощност 50 W. Има NFC и стерео говорители.

Устройството работи под управлението на операционната система Android 9 Pie с фирмения потребителски интерфейс Color OS, но производителят любезно предоставя съвсем лесна възможност за отключване на зареждащата програма и сорс кода на ядрата на своите смартфони, така че създаването на разнообразни фърмуери не е особено сложно.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за