10.7 C
София

Стив Возняк не е очарован от iPhone 5C

Най-четени

Любослав Лозанов
Любослав Лозанов е част от Калдата от 2013 година насам. Завършил "Журналистика" в СУ "Св. Климент Охридски", той съчетава афинитета към спорта и технологиите с професионалното си поприще.


Въпреки че потребителите изглежда харесват новите iPhone-и на Apple, то поне един човек като че ли не е толкова въодушевен от новите устройства на компанията. Този човек обаче не е кой да е, а един от основателите на американския технологичен гигант – Стив Возняк.

Човекът, който редом със Стив Джобс постави основите на компанията, която днес е сред най-големите в технологичния сектор, сподели, че далеч не е въодушевен и очарован от iPhone 5S и iPhone 5C. По-конкретно, Возняк показа пълна липса на ентусиазъм към нискобюджетния модел.

„Далеч не съм очарован от iPhone 5C” сподели той. „Пазарът обаче е голям и може би производството на такъв смартфон има смисъл. Може просто аз да не съм точният човек за такова устройство.”

По-рано през годината Возняк изрази мнение, че следващият смартфон на Apple не трябва да е iPhone, така че може би до известна степен е обяснимо защо експетът не е въодушевен от появата на новите два смартфона. Изпълнителният директор на Apple Тим Кук сподели преди време, че iPhone 5C не е просто „слаб” продукт, а един добър смартфон с невероятни функции, но изглежда не такова мнение има Возняк.

„Самият аз съм по-заинтересован в по-високотехнологичните устройства.”

Въпреки мнението на Возняк обаче Apple отчете рекорден брой продажби в дебютния уикенд на iPhone 5S и iPhone 5C, така че едва ли компанията ще обърне особено внимание на думите му.  

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини