Този вторник в Китай се състоя IT конференция, на която Стийв Возняк похвали китайските производители на смартфони за отличната функционалност на техните мобилни устройства и ниски цени, като едновременно с това отправи критики към руските модели. Съоснователят на Apple е уверен, че iPhone макар и доста скъп, си струва парите.

Ето на какво се възхищавам в китайските смартфони: разумни решения при ниска цена и достойна функционалност“ – каза Воз. „Аз не вярвам в количеството, аз вярвам в качеството. Може Apple и да няма толкова голям дял на китайския пазар, но предлага продукт, който няма равни„.

Возняк даде интервю на журналистите, а след това обсъди проблемите на изкуствения интелект с генералния директор на Royole, компания за производство на дисплеи и сензори за най-различни устройства.

Към днешен ден Apple е на четвърто място в Китай по брой продадени смартфони след Huawei, Oppo и Vivo.

Возняк сподели, че за известно време е ползвал смартфони от различни брандове, включително и руски, но освен с китайските мобилни телефони, не е намерил с какво друго може да живее (освен с iPhone разбира се). „Някои смартфони не ми подхождаха, включително и руските модели„.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
10 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари