Съвсем скоро трябва да излезе бюджетният смартфон Google Pixel 3А

0
365

Google подготвя анонса на новите смартфони от среден ценови клас Pixel 3A и Pixel 3A XL. В Глобалната мрежа вече се появиха немалко слухове и изтичания, хвърлящи светлина на производителността и дизайна на бъдещите мобилни устройства.

А сега старшият вицепрезидент на Google по операционната система Android Хироши Локхаймър показа няколко снимки на новия смартфон и ги публикува в своя Twitter акаунт, с което подгря интереса към новите мобилни телефони.

Според изтеклата към днешен ден информация, задният панел на Pixel 3A няма да е направен от метал или стъкло, а от поликарбонат. Според слуховете, смартфонът ще се базира на системата върху чипа Snapdragon 670 и ще има 4 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск. Дисплеят няма да бъде AMOLED, а ще има матрица от по-нисък клас – IPS. Размерът на диагонала на екрана на Pixel 3A ще бъде 5,6 инча, а на Pixel 3A XL – 6 инча. Очаква се новите мобилни устройства да имат защита от прах и вода от клас IP 67. Резолюцията на основната камера ще бъде 12 МР, а предната ще бъде с резолюция 8 МР.

Има голяма вероятност, новите смартфони да бъдат представени на предстоящата конференция Google IO 2019, която ще протече от 7-ми до 9-ти май в Маунтин Вю, Калифорния. Предполагаемите цени на мобилните телефони са $450 за стандартния Pixel 3A и $550 за версията XL.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за