Състоя се представянето на Xiaomi Mi5 Extreme

0
33
Xiaomi пусна в продажба новият смартфон Mi5 Extreme, който може да се похвали с подобрени характеристики. Трябва да се отбележи обаче, че „овърклокът“ на телефона в подобен вид се предлага директно от фабриката.

Техническата част на Xiaomi Mi5 Extreme не се различава от тази на предшественика. От компанията само фабрично са „форсирали“ процесора и видеокартата, което е позволило значителното увеличение на мощността на смартфона. „Сърцето“ на устройството вече не работи на 1,8 Ghz, а на тактовата честота от 2,15 Ghz. Това е характерно за 20% увеличение на мощността. Графичният компонент също има подобрение с 22% и сега функционира на 624 Mhz, вместо предишните 510 Mhz. С най-голям ръст обаче може да се похвали паметта на устройството, защото честотата на обновяване се е увеличила от 1333 Mhz до 1866 Mhz (почти с 40%). Тези промени са били оценени от ръководството на компанията на допълнителните $30, които вече трябва да се дадат за Xiaomi Mi5 Extreme.

Освен това има и някои недостатъци. Поради запазването на предишната батерия, животът на устройството с едно зареждане значително е намалял, а при употреба, той силно се нагрява. Най-вероятно в бъдеще тези пропуски ще бъдат отстранени.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари