С iOS 11.2 вашият iPhone ще се зарежда малко по-бързо безжично

7
597

Според информация от производителя на аксесоари RAVpower, новата iOS 11.2 ще отключи по-бързо безжично зареждане при iPhone 8, 8 Plus и iPhone X.

Функцията вече е тествана в бетата на iOS 11.2, която е достъпна за разработчици и ентусиасти. С нея, трите гореспоменати модела ще имат максимален капацитет от 7.5W през съвместими Qi безжични зарядни устройства.

Всички нови iPhone апарати поддържат безжично зареждане, но към версия iOS 11.1.1, която е последното официално издание, само 5W Qi безжични зарядни работят. Въпреки, че добавената поддръжка на 7.5W Qi зареждане няма да увеличи скоростта значително, то поне известно подобрение ще има.

Като пример, батерията на iPhone X с бетата на iOS 11.2 се зарежда от 46 до 66 процента за 30 минути със 7.5W Belkin зарядно. Използвайки друго зарядно с по-нисък капацитет, телефонът се зарежда от 46 до 60 процента за повече от 30 минути, което говори за минимални ползи, но все пак ползи.

Засега все още не се знае кога ще бъде пусната официално iOS 11.2, но със сигурност няма да се чака много.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
6 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
Пазарно стопанство, свободна икономикаРадоКапиталистRadoУЛТРА РАДИКАЛЕН КАПИТАЛИСТ Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Rado
Rado

И ще работи два пъти по-бавно, отколкото с IOS 10 🙂

УЛТРА РАДИКАЛЕН КАПИТАЛИСТ
УЛТРА РАДИКАЛЕН КАПИТАЛИСТ

iOS е на повече от 50% от устройствата вече. За сравнение актуалната 8-ма версия на андроид едва на 0.3% от устройстата, макар да реших да си взема и такова. Говори доста!

Източник: http://www.livemint.com/Technology/JU1uJc7BDmDgGbKWZBjTbO/Androids-fragmentation-problem-Oreo-software-runs-only-on.html

Rado
Rado

Нормално, Android все пак не е собственост на една компания, а е OS open source и трябва всеки производител съответно да си преработи версията да тръгва на неговите устройства, а това не е толкова лесно и просто, все пак има десетки марки и хиляди модели…да не говорим отделно освен телефони още колко устройства ползват Android.

Капиталист
Капиталист

Версия 6 излязла преди години има най-големия дял 30%, при това че актуалната версия е 8.1…

Големи производители отказват да обновят операционната система след няколко месеца на флагмани, докато лошия Епъл дава обновления на устройства от преди 3 години.

За китайски марки, които никой не е чувал със запоените РОМ-ове, които пък въобще не се обновяват да не говорим. Ходещи спам борове, наръпкани с вируси и с тонове дупки в сигурността, телефони зомбита като собствениците си. Смърдите и миришете! Вижте успелите капиталистически, богати и демократични западни общества какви устройства ползват и се вижте в огледалото какъв кенеф сте и какви сте боклуци!

Радо
Радо

Хайде, ближи си нагризаната ябълка и не мисли за другите, ти щото не миришеш хич. Всеки е свободен да ползва каквото си иска – аз телефон или устройство, на което да нямам достъп до елементарни файлове или пък да ми иска постоянно акаунти и регистрации за всяко приложение и да не мога да го инсталирам директно от компютър или от интернет няма да си взема. Единствено преди време бях взел Ipad mini 2 и ми седи ей така за експерименти, вече изобщо не го и ползвам.

Радо
Радо

Да не говорим пък за цените на устройствата им, аксесоарите им и ремонтите и частите – то бива монопол ама тяхното е върха на монопола. Добре че има такива заблудени като тебе да им ползват боклуците, дето освен една операционна система, която реално няма почти никакви промени, само ограничения и слагат, а устройствата им са едни и същи и като дизайн и като функции от години с някакви леки козметични промени особено последните няколко. Ако нямаше Android и свободата да го правят за всякакви устройства, сигурно още щеше да си караш с Iphone 1 с 3.5″ екран и 2мп камера.

Пазарно стопанство, свободна икономика
Пазарно стопанство, свободна икономика

Това с файловете не е вярно, Епъл има файлов мениджър под името iCloud Drive отдавна, в момента се казва Files. Ебати тъпаците са това троловете, не си обновяват комунистическите отправни точки от години. Още има хора, които смятат, че Мак нямат мишки с десен бутон, защото не го виждат. Идиоти много, затова е толкова бедна България, на малка площ са се насъбрали хора с много ниска интелигентност, слабо производителни, комбинирани с мързел, оплаквания от проблеми, които отказват да решат и отказ да поемат отговорност. Прости сте – вижте си БВП-то, то говори достатъчно! ПРОСТИ СТЕ!