По времето на релийза си, Samsung Galaxy Note 9 беше един от най-мощните смартфони на планетата. В същото време беше и един от най-скучните. На външен вид беше просто Note 8 с подобрени характеристики и Bluetooth писалка. Същото се получи и с Galaxy S9, но при S10 от Samsung поправиха грешката си и резултатът беше на лице. Очакваме това да се случи и с Note 10. До появата му на бял свят остават около два месеца.

Това, което очакваме да видим е дизайн с екран, който покрива цялата предна част на корпуса, камера с три лещи и функции, които да са в синхрон с новия външен вид.

Какво обаче се лута из Интернет?

В последните седмици се говори много по отношение на телефона. Има слух, че това ще е първата година, в която ще видим няколко модела на Note едновременно. Подтикнати от успеха на Galaxy S10e, те може да пуснат по-евтин представител на Note серията, заедно с флагмана си.

Появи се и нов теч на информация, в който се срещнаха няколко снимки. Имаме добри и лоши новини за него. Най-вероятно, обещанието, че виждаме за първи път реалния телефон в ръцете на човек, най-вероятно е лъжа.

Показаното се различава от твърденията на топ лийкъра Ice Universe, който се е доказал с информацията си за Samsung. Сведенията му сочат, че предната камера на телефона ще се намира в центъра, ще бъде поставена в кръгла дупка и ще има една леща. Нека все пак да погледнем какво е споделил потребител на китайската социална мрежа Weibo. Публикацията беше грабната веднага и разпространена чрез агрегатора Slashleaks. Той оценява достоверността с 13 от 100.

Да, телефонът на снимките най-вероятно е Galaxy Note 10, но променен с Photoshop. Все пак изглежда чудесно. Дупката на екрана за селфи камерата наистина е в центъра, но е продълговата и с две лещи. Не това очакваме да видим по принцип.

Напасвайки информацията с очакванията, можем да заключим, че новото устройство трябва да изглежда още по-добре и от това на снимките. Например, от Samsung вече успяха да намалят дебелината на лайсната си в S10, в сравнение с показаното на снимката. Това трябва да се пренесе и в Note 10.

Очакваната премиера, на която всичко ще стане ясно е на пресконференция в началото на август.

Може би ще вие интересно да разгледате и малко повече слухове за телефона, по отношение на бутоните и жаковете по корпуса, както и нова информация за зареждането на телефона. Това може да стане тук и тук.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
don
don

тези снимки на пейнт ли са обработвани..??

Ozzy
Ozzy

Дупка имате на гъзъ си. Казва се отвор. 😂😜😊