Теленор предлага покупкa на дигитално съдържание от Google Play чрез месечната сметка

3
262

Теленор ще бъде първият мобилен оператор в България, който ще предложи заплащане на покупки на дигитално съдържание от Google Play чрез месечните сметки на абонатите си.

Услугата „Плати с Теленор“ ще бъде активирана автоматично за всички частни абонати на компанията, които използват устройства с операционна система Android до7 юни.

При покупка на мобилно съдържание – приложения, игри, музика и др. – сумата ще бъде добавяна автоматично към месечната сметка на абоната, а за клиентите с предплатени карти, сумата за покупки ще бъде приспадана от наличния им баланс. Покупката на съдържание с тази услуга не е натоварена с допълнителни такси, а лимитът на трансакциите е 20 лв. на месец.

Предимство на услугата „Плати с Теленор“ е, че не е нужно клиентите да регистрират кредитна или дебитна карта в Google Play. Услугата е безопасна и лесна за ползване, след регистрация. Първоначалната настройка на услугата изисква връзка с мрежата на Теленор, а последвалите покупки могат да се осъществяват както през мобилна, така и през Wi-Fi мрежа.

Услугата „Плати с Теленор“ беше въведена за първи път миналата година за клиентите на Теленор с операционна система Windows Phone.

Подробна информация за услугата „Плати с Теленор“ е налична от 1 юни на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 или в магазините на Теленор и официалните партньори в цялата страна.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
mpfAzhenCollins Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
mpf
mpf

Цитат:


Услугата „Плати с Теленор“ ще бъде активирана автоматично…


Това не ми звучи добре. Доста деца ползват устройства с андроид и сметките на родителите ще набъбнат доста. Всъщност и приходите на Теленор ще се увеличат доволно чрез този безплатен ъпдейт.

Azhen
Azhen

Точно заради това има функция „Родителски контрол“ и е направено да може да се слага парола за покупките.

Collins
Collins

„..а лимитът на трансакциите е 20 лв. на месец.“ Е колко доволно пък да се увеличат?