Телефоните Nokia са официалните мобилни устройства в „Смъртта може да почака“

1
4734
Photo credit should read: Doug Peters/PA Wire

HMD Global обяви, че телефоните Nokia са официален партньор на 25-ия филм за Джеймс Бонд, „Смъртта може да почака“. Във филма ще се появи първият смартфон Nokia с 5G, наред с няколко други, неподвластни на времето телефона Nokia.

Няколко месеца преди световната премиера на филма (която беше отложена за ноември), HMD Global ще покажат новата си реклама с участието на Лашана Линч в ролята ѝ на специален агент Номи

Рекламата е част от най-голямата глобална маркетингова кампания на HMD Global до момента и представя Nokia като „Единствената джаджа, от която се нуждаеш“. Дело е на режисьора Ама Асанте, носителка на наградата BAFTA, и е вдъхновена от „Смъртта може да почака“.

90-секундното видео, което ще излезе в неделя, 8 март, разкрива един от предстоящите смартфони Nokia. Заснето е на фона на отличителни сгради в небето над Лондон, сред които катедралата „Свети Павел“ и емблематичния небостъргач The Shard. Агент Номи използва разнообразието от възможности на мистериозната джаджа, за да завърши успешно мисията си.

Няколко телефона от портфолиото на Nokia ще се появят в „Смъртта може да почака“, като част от интегрирана кампания в кината, дигиталните платформи, социалните мрежи, градската среда и в търговската мрежа, която стартира на 8 март, международния Ден на жената.

Във филма агент Номи оползотворява широката гама от възможности в новото портфолио на телефоните Nokia, включително първия смартфон Nokia с 5G, който ще бъде официално представен на 19 март, няколко месеца преди премиерата на филма „Смъртта може да почака“ в Обединеното кралство от 12 ноември

С него и останалите устройства от портфолиото си HMD Global за пореден път предоставя премиум преживявания на достъпни цени.

Други, неподвластни на времето телефони Nokia с „роли“ във филма, са Nokia 7.2 с мощна, 48MP тройна камера с технология Quad Pixel и оптика ZEISS, както и култовият любимец на феновете Nokia 3310. Партньорството с филма дава възможност на HMD Global да демонстрира статута си на световен производител на смартфони с Android с изявен ангажимент към сигурността, бързината и иновациите, който може да посрещне нуждите дори на най-взискателните клиенти в света: агентите на MI6.

Като говори за съвместната си работа с HMD Global, дома на телефоните Nokia, Лашана споделя:

„Първият ми телефон беше Nokia 3210, когато бях на около десет години. Погледнато от дистанцията на времето, това всъщност беше моят смартфон на 90-те. Като наблюдавам колко много са се променили смартфоните Nokia през годините, за мен беше особено вълнуващо да изиграя ролята на Номи, която помага да бъде представен най-новият смартфон на тази емблематична марка.“

Режисьорът на рекламата, Ама Асанте, споделя: „Винаги са ме привличали проекти, подчертаващи силата и интелекта на жените – сценарият на тази реклама беше разработен така, че да представи Номи като топ агент, който не се страхува да се изправи срещу лошите и то с безпардонно чувство за хумор.“

Юхо Сарвикас, главен продуктов директор на HMD Global, коментира: „С оглед на новината за отлагането на премиерата за 12 ноември, пред нас се очертава една наистина вълнуваща година преди дългоочакваното излизане на филма. Малко са културните явления, в които технологиите имат ключова роля така, както е в „Смъртта може да почака“. Почитта на филма към иновациите, в съчетание с удивителната технология, вградена в нашите продукти, превръща всеки смартфон Nokia в единствената джаджа, от която всеки, дори и тайният агент, се нуждае. Именно това прави нашето партньорство толкова силно.“

„Доверието, сигурността и емблематичният качествен дизайн са основополагащи за телефоните Nokia и нашите ценности се припокриват с тези на „Смъртта може да почака“ и на новия специален агент Номи. Изключително горди сме, че можем да направим най-новите технологии достъпни за всички. С нетърпение очакваме да изпълним тази мисия чрез партньорството си с филма“.
„Смъртта може да почака“ се разпространява в кината във Великобритания от Universal Pictures International от 12 ноември, а в САЩ от United Artists под шапката на MGM от 25 ноември 2020 година.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари