OUKITEL анонсира флагмана от най-висок клас K10 с мощна 11000 акумулаторна батерия. Този месец предстои китайския фестивал на пролетта, на който се очаква старта на продажбите на OUKITEL K10. Новият смартфон предлага батерия с голям капацитет, бързо зареждане, но все пак, дали колко издържа новия телефон, оборудван с тази мощна батерия? OUKITEL публикува нов клип, показващ невероятната издръжливост на OUKITEL K10.

Тестовете са направени при възможно най-висока яркост на екрана и максимална сила на звука. След това е стартирано онлайн телевизионното предаване Breaking Bad, което се стриймва чрез безжична Wi-Fi връзка. След 1 час възпроизвеждане на видео в този режим, се изразходва само 1% от заряда на батерията. След 4 часа възпроизвеждане на онлайн видео, K10 остава с 86% от енергията, 7 часа по-късно процентите са 70 и чак след 17 часа онлайн видео са изразходени 85% от заряда и батерията остава с 15% енергия. OUKITEL по интелигентен начин разпределя консумацията на енергия и останалите 15% са достатъчни за 20 часа видеоигри, след което остават цели 6% от заряда на батерията. Петте процента от 6% до 1% са достатъчни за още 1 час възпроизвеждане на видео. Никой друг смартфон не може да постигне подобни показатели.

Дисплеят е компонентът, консумиращ най-много енергия и ако искате още по-дълга автономна работа, просто намалете яркостта на екрана. както и силата на звука. OUKITEL K10 има специално 5V/5A зареждане, което се справя от 0% до 100% за два часа и 16 минути. Няма как да не се хареса смартфон, който след 2 часа и 15 минути зареждане може да се използва няколко дни при сериозно натоварване.

OUKITEL K10 излиза на пазара този месец, а ако посетите официалния уеб-сайт на производителя, ще откриете редица нови полезни функции на този зашеметяващ крал на автономната работа. За повече информация и за поръчки можете да посетите официалния сайт на OUKITEL.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари