Тестове на 48 МР камера на OUKITEL Y4800

9
780

Популярната компания OUKITEL анонсира своя първи смартфон Y4800 от серията Young още през месец май тази година. Новият мобилен телефон разполага с висококачествена камера, подпомогната от алгоритми с изкуствен интелект, базирана на 48 МР оптичен сензор на Samsung. Смартфонът се базира на системата върху чипа MediaTek Helio P70 с осем процесорни ядра (разделени на два клъстъра с Arm Cortex-A53 и Arm Cortex-A73 ядра с тактова честота до 2,1 GHz) и работи под управлението на операционната система Young OS, базирана на Android 9 Pie.

Предварителните продажби на мобилния телефон OUKITEL Y4800 стартират на 22 юли и ще продължат до 29 юли при намалена цена (оригиналната цена на дребно е $249,99). Най-характерната черта на новия смартфон е неговата 48 МР камера и OUKITEL Lab показва няколко снимки направени с Y4800.

Камерата на OUKITEL Y4800 е моделът Samsung GM1 с резолюция на оптичния сензор 48 мегапиксела и светлосила F/1,8. Това е четири пъти повече от обикновените 12 МР сензори. Размерът на пиксела е 0,8 микрона, което дава възможност за правене на много добри снимки с висока резолюция. Размерът на сензора на камерата GM1 48MP е 1/2-инча и е с 56% по-голям от обикновените 1/1,8-инчов сензори. По-големият сензор получава повече светлина за снимката.

Когато снимате с камера с резолюция 48 МР, дори и да увеличите по електронен път снимката, детайлите остават ясни. Предната камера също използва сензор на Samsung с резолюция 16 МР и апертура F/2,0. С негова помощ стават много по-добри автопортрети в сравнение с обикновените 13 МР камери.

OUKITEL Y4800 прави много добри снимки с своята основна камера. Независимо от експозицията, балансът на бялото и детайлността на кадъра са на ниво. Цветовете са естествени и ярки, а по-големият размер на сензора дава отличен динамичен диапазон.

Новият смартфон OUKITEL Y4800 предлага съвременен дизайн и е оборудван с 6,3-инчов FHD+ дисплей с капкообразен прорез за предната камера. Той се базира на системата върху чипа MediaTek Helio P70 и разполага с 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш диск. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 4000 mAh, а операционната система е надградена до Young OS версия на Android 9.0 Pie с режими за икономия на енергията, осигуряваща по-дълга автономна работа. Интерфейсът реагира бързо, а работата на приложенията е плавна и гладка.

От 22 до 29 юли смартфонът OUKITEL Y4800 ще се продава при промоционална цена $199,99. Ако търсите смартфон с дълго време на автономна работа и качествена 48 МР камера, то новия OUKITEL Y4800 е идеалният избор. Новият смартфон OUKITEL Y4800 можете да вземете от интернет магазина Y4800_Banggood, където можете да направите предварителната поръчка.

 


Платено съобщение

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
8 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
assa
assa

Paзмepът нa ceнзopa нa ĸaмepaтa GМ1 48МР e 1/2-инчa и e c 56% пo-гoлям oт oбиĸнoвeнитe 1/1,8-инчoв ceнзopи. Πo-гoлeмият ceнзop пoлyчaвa пoвeчe cвeтлинa зa cнимĸaтa.

Леле леле леле, кога г-н Десподов, ще спре да пише глупости за сензори и камери? как 1 инч разделен на 2 ще е с 56% по-голям от 1 инч разделен на 1.8?

иБаси
иБаси

Шшшшшшшш, когато ти плащат, можеш да си пишеш каквото си искаш.
Много ще ми е интересно някой да си купи този боклук и след това RN7 и да потърси сметка на списващите в калдата за подвеждащите статии…

(*)
(*)

Че всичкото оукител е боклук е ясно, ама RN7 какво ли е?

Бахти
Бахти

Използвай го една седмица и ще разбереш.

(*)
(*)

Благодаря за изчерпателния и полезен отговор, ла*н0воз

Момчил
Момчил

,аз имам ,oukitel k9 вече 4 месец не е мръднал.

Момчил
Момчил

,аз имам ,oukitel k9 вече 4 месец не е мръднал.

Бахти
Бахти

И? Това показва… ?

Момчил
Момчил

Че съм доволен от k9