Xiaomi ще разчита доста на онлайн шутъра PUBG в маркетинга на своя нов геймърски смартфон Black Shark 2. В мрежата се появи ново видео, показващо как телефонът подкарва популярната battle royale игра. Публикува го лично шефът на геймърската марка на своя Weibo профил.

Самият Black Shark 2 ще бъде официално анонсиран на 18 март като тогава компанията ще направи лотария и ще раздаде 100 безплатни бройки на щастливците.

Ако обаче не ви се чака дотогава или просто не вярвате в късмета, то Black Shark 2 всъщност вече се продава на JD.com. Параметрите му все още не са публично обявени, но пък известният сайт вече е свалил цената на първата версия на телефона от около 550 на около 475 долара в очакване на наследника му. Досега Black Shark 2 вече се бе появил и на официалния магазин на производителя си, отново без параметри и цена.

Във видеото обаче се говори за „плавен геймплей“, благодарение на чипсет Snapdragon 855 с 12GB RAM и Liquid Cool 3.0 охлаждане. Втората версия на Black Shark ще намали премигването на екрана при слаба светлина, ще оптимизира латентността при докoсване и ще направи батерията по-дълголетна с 60 процента повече презареждания.

 

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари