Въпреки, че най-напред трябва да видим преработената версия на актуалните флагмани на Google от среден клас, вече имаме и първи поглед върху това, което трябва да е наследникът на Google Pixel 3 XL. Изтеклата от SlashLeaks информация е под формата на една скромна скица на лицето и гърба на флагмана.

На външен вид, предният панел изглежда доста като този на Samsung Galaxy S10+. Имаме двойна селфи камера, която вероятно ще включва стандартен и широкоъгълен сензор като при Pixel 3 и 3XL.

Що се отнася до рамката, на практика почти няма рамки около телефона. Има също и два отвора за високоговорителя – един над и под дисплея.

Във всички телефони с дисплей от край до край, които сме виждали през последната година или така, обикновено има или прорез, или дебел долен ръб и от този чертеж изглежда, че ще има единна рамка по целия периметър на дисплея, подобно на сегашните поколения на iPhone – минус прореза.

Въпреки че не беше специално разгледано на чертежа, създателят на рендерите предполага, че телефонът може да има вграден скенер за пръстови отпечатъци. Въпросът е дали Google изобщо ще тръгне по този път или ще избере страничен скенер за пръстови отпечатъци.

Другата интересна особеност е двойната камера на гърба. Въпреки че видяхме стандартизацията на двойните камери и сега виждаме, че тройните камери стават по-срещани в индустрията, Google Pixel 3 и 3XL стартират с една камера. Ако Google реши да заложи на двойното тази година, се чудим дали ще предложи функции извън възможността за превключване между стандартни и широки камери.

Очакваме Google Pixel 4 да бъде обявен на бъдещо събитие Made By Google, което обикновено се провежда около октомври.

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
6 Отговори на коментарите
7 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
7 Автори на коментарите
GTIКапитализъмdonArebeКольо Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Кольо
Кольо

Хм, Гугъл не се ли отказаха от пикселитге, или това, ако въобще го има, ще е последният?

Не на фалшивите новини
Не на фалшивите новини

Не, отказаха се от Пиксел слейт и таблето-лаптопо-хибридите. Пиксел е доста успешна макра.

Драхмата
Драхмата

Всъщност не 🙂 Отказаха се (временно) от Нексусите и сега ще пускат нещо сходно с П3 Лайт.

Кольо
Кольо

Явно не съм в час. Мерси!

Arebe
Arebe

Ако не струва поне 2К като третия пиксел не ми го фалете… даже да го направят още по скъп… що не примерно 3к.. После ще четем че има спад в продажбите на мобилни телефони и ще има да си се чудим защо…

Капитализъм
Капитализъм

Всели влак си има пътници!

GTI
GTI

Стига влака да е на релсите.

don
don

продължават ли да ги мъчат, тези пиксели..

Капитализъм
Капитализъм

Защо да ги мъчат, те са доста успешни, една от най-добрите камери, чист софтуер Андроид и най-новите обновления. Доста е бърз. Препродадох доста такива.