Това е 45-ватовото зарядно на Galaxy Note 10 Plus – ще се купува отделно

7
1236

Преди няколко седмици се появи зарядно, чийто модел е EP-TA845. То е 45-ватово и съвпадна със сериозните слухове, че Galaxy Note 10 ще поддържа такова зареждане. Веднага се заговори, че именно това ще е зарядното на новия телефон. Вече имаме по-основателна информация да сметнем, че това може да е така.

Новата информация гласи, че 45W бързо зареждане ще се поддържа само за Galaxy Note 10+. Освен това, зарядното ще трябва да бъде закупено отделно. Изглежда, че неговата цена ще е 50 евро.

GalaxyClub информира, че доста магазини в ЕС вече са включили устройството в предлаганите си продукти. Ще е налично в два цвята – черен и бял, като съответно номерата на моделите са TA845XBEGWW и EP-TA845XWEGWW.

В никоя от продуктовите страници не се споменава, че е предназначено точно за този телефон, но допълнителната информация ни позволява да предположим, че е така.

Най-вероятно Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+ ще пристигат в кутията с EP-TA800 25W зарядно. Такова има в кутиите на Galaxy S10 5G, Galaxy A70 и Galaxy A80. То ще предлага бързо зареждане, но желаещите да се докоснат до пълния потенциал ще трябва да бръкнат в джобовете.

Има много въпроси защо 45-ватовия вариант ще се предлага отделно, след като се очаква Galaxy Note+ да се търгува на цени от 1149 евро. Получава се така, че телефонът ще се рекламира с дадена функционалност, но за нея трябва да се заплати допълнително върху вече високата цена.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
4 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Той
Той

Почнаха като епъл…

Георги
Георги

Предвид фактът, че телефоните стават все по-скъпи, бедният българин ще спре да си купува телефони и ще хейти всички производители 😀 😀 😀

Симеон
Симеон

ХА ХА ХА

Георги
Георги

Бахти-то сега ще се откаже да го купува… как така ще му искат още пари.. нахалници 😀 😀

Master of the truth
Master of the truth

Много тъпи хора има в коментарите епъл ви предлага 5 ватово зарядно в кутията, а самсунг 15-25 ватово +15 ватово безжично(най бързото на пазара) и сте тръгнали да ги сравнявате много смешни типове има тоя тип сайтове…

Симеон
Симеон

Ами ако знаеш само тези 2 марки за теб 15W e най-бързото

Master of the truth
Master of the truth

Мой човек знам и други марки като 1+ , които са сред най бързите например, не се притеснявай просто 25 вата е напълно доснатъчно и щадящо батерията и околната среда обаче само самсунг предлага това от което аз шмам нужда бързо индукционно зареждане от 15 вата, а в ноут 10 се говори за 20 ватово, никой друг не предлага това никой нещо не си ме разбрал май или не си прочел