След много месеци на слухове, Samsung най-сетне е съвсем близо до това да пусне първия си огъващ се смартфон. Това ще стане догодина, но вече видяхме гъвкавия дисплей, който ще ползва моделът. За съжаление, все още нямаме много други подробности.

Не се притеснявайте обаче, защото Concept Creator ни показва как всъщност ще изглежда телефонът. Концептуалното видео е базирано на всичко, което знаем за модела, чието име най-вероятно ще бъде Galaxy F.

Краткият клип си представя устройството в цялата му високотехнологична прелест и ни го показва от всички ъгли. Разбира се, не приемайте това за финален дизайн или нещо такова. Това е просто концепция – визия за това какво можем да получим. Но изглежда доста готино и определено ще се радваме, ако се окаже достоверна.

Galaxy F използва два екрана – външният е 7.3 инча, когато е отворен, с резолюция 1536×2152 пиксела (420ppi и 4.2:3 съотношение); вътрешният се нарича Cover Display и ще го видите, когато телефонът е сгънат. Той е 4.58 инча с 1960х840 пиксела, 21:9 съотношение и отново 420ppi.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Иван
Иван

Е, моля Ви съ, Епъл са много по-иновативни (в краденето на идеи).

Ккк
Ккк

Комплексар, къде видя да се споменава Apple?

Misho
Misho

С тези екрани, батерията сигурно в раница, ще трябва да нося за да го ползвам един ден

Димитър
Димитър

Търсят начин да вземат парите на хората за нещо което няма абсолютно никакъв смисъл. Защо ми е сгъваем телефон?? Бас държа че ще се чупи много лесно а да не говорим за разхода на батерията.