RED Studios обяви, че през месец април ще бъде показана търговската версия на смартфона RED Hydrogen One и ще започнат предварителните продажби.

RED Hydrogen One ще се предлага и от повечето американски мобилни оператори. В момента се извършват окончателните тестове на устройството в различните мобилни мрежи и свободните продажби трябва да стартират през лятото.

Смартфонът се базира на процесора Qualcomm Snapdragon 835 и ще има 4500 mAh батерия. Устройството ще бъде малко по-голямо и по-тежко от типичния телефон с 5,7-инчов екран, но ще бъде по-надеждно. Знае се, че смартфонът ще има USB-C порт и едновременно с това стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо. Камерите на RED ще могат да записват както стандартно, така и холографско изображение.

Смартфонът е оборудван с 4,7-инчов дисплей с резолюция 2560х1440 пиксела в 2D режим и може в реално време да превключва към 3D и фирмения формат RED Hydrogen 4-ViewH4V. Холографското изображение навярно ще бъде с по-ниска резолюция, но няма да се налага използването на специални очила. RED Hydrogen One има и система за моделиране на 3D звук.

Според предварителни данни, холографският смартфон RED Hydrogen One ще струва $1200 за модела с алуминиев дисплей и $1400 – с титанов.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари