fbpx
-5 C
София

Това наистина вече трябва да е датата, на която ще видим iPhone 12

Най-четени

Много вероятно е Apple да проведе събитието за представяне на iPhone 12 устройствата на 13 октомври. Информацията идва през AppleInsider. Анонимният източник твърди, че предварителните поръчки за смартфоните ще започнат няколко дни по-късно, на 16 октомври.

За жалост, източникът не предлага конкретни доказателства за информацията, под формата на някаква презентация или вътрешно съобщение

Той казва, че работи за телеком в Холандия. Това се доказва от факта, че той комуникира с журналистите от IP адрес в корпоративната мрежа на компанията.

Напълно възможно е някои по-големи доставчици да са получили информация от Apple. Все пак, да се надяваме, че „Ябълката“ ще излезе с официално съобщение час по-скоро.

Джон Просър, един от успешните източници на информация, също твърди, че представянето ще се случи през въпросната седмица. И тъй като Apple винаги прави това във вторник, отново стигаме до датата 13 октомври.

Ако датата е точна, то няма смисъл да се съмняваме и в датата за старт на предварителните поръчки. iPhone 11 моделите бяха представени на 10-ти септември миналата година и предварителните започнаха точно три дни след това – 13 септември.

Няма никаква причина да смятаме, че компанията ще наруши своя график за представяне във вторник и предварителни поръчки от петък. Сигурен съм, че много от нас чакат премиерата с нетърпение. Дано този път имаме късмет, защото последната информация се оказа грешна и беше по-скоро пожелателна.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини