Том Дейли си направи екстремни селфита с новия HTC U11

0
557

Като част от любопитна PR кампания, носителят на олимпийски медал използва уникалната  функция “стисни” за селфи на HTC U11

Британският носител на олимпийски медал в дисциплината скокове във вода си направи селфи по време на своя скок с обратно въртене с главата надолу в Лондонския център по водни спортове опит да спечели титлата “Най-екстремното селфи”.

Само няколко часа били нужни на Том да направи перфектното селфи – няколко скока от различни височини, включително от 10-метрова дъска за гмуркане и еднометров трамплин.

Идеята при U11 е, че само едно стискане на апарата. независимо къде по рамката, включва камерата и позволява на потребителя да прави селфита от места и ъгли, които до този момент изглеждаха невъзможни. При това не е нужно да се правят усилия, за да се натисне бутонът за селфи или да се оставя телефонът, докато собственикът му позира.

Tом Дейли заяви: “Обичам да си правя селфита, така че, когато се появи предизвикателството да се снимам по време на скока, аз, разбира се, не пропуснах шанса. Уникалната функция на HTC U11 да прави селфи след стискане на апарата направи възможно това. И може би е първото подобно селфи. Трябваха ми няколко опита за перфектния скок. Трябва да призная, че тези снимки са едни от фаворитите ми сред снимките ми на скокове”.

Освен първата в света ‘Edge Sense’ функция за селфи чрез стискане, HTC U11 има и рейтинг за водоустойчивост IP67, което го прави идеалното устройство за тези, които искат ‘да  се гмурнат и да снимат’. HTC U11 има и най-високата оценка на камера DxOMark и за камерата, и за видеото. Това означава, че това е най-добрата камера на телефон на пазара в момента -супер-бърз автофокус при всяко осветление и възможност за бърза камера за контрастни снимки и чудесно видео. HTC U11 притежава и Auto HDR Boost, функция, която предлага по-ясни, по-балансирани снимки с ясна текскура и цветове – перфектна за Instagram маниаците.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари