Пазарът на мобилни устройства стремително се променя. Причината за това е обилието от нови смартфони, анонсът на които става на практика всеки ден. Освен това търсенето на някои модели бързо стихва и популярни стават новоизлезлите мобилни устройства.

Днес популярният портал GSMArena състави поредния ежеседмичен рейтинг на топ-10 телефоните, този път към средата на месец ноември. Рейтингът е съставен в зависимост от потребителския интерес към мобилните устройства.

Най много запитвания през изминалата седмица е събрал китайският Oppo F5, характерен със своя безрамков екран, отлична предна камера и сравнително ниската цена. Веднага след него е класиран iPhone X, интересът към който непрекъснато се подгрява от медиите. На трето място в тази класация е Xiaomi Redmi Y1 със специална висококачествена предна камера с висока резолюция.

На четвърта позиция е Samsung Galaxy J7 Pro с оптимално съотношение цена/качество. Петицата най-популярни смартфони приключва с Xiaomi Mi A1 с чист Android.

На шесто място се намира доста скъпият Samsung Galaxy Note 8, веднага след него е Samsung Galaxy S8. На осма позиция е класиран бюджетния Nokia 6 а на девето място е Xiaomi Redmi 4 (4X), който е много популярен в целия свят с мощния си хардуер и рекордно ниската цена.

Класацията приключва с Motorola Moto X4, анонсиран сравнително наскоро.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари