Всеки ден на пазара за смартфони излиза по нещо ново и интересът на потребителите към един или друг модел се променя. Ето защо GSMArena всяка седмица съставя рейтинг на най-популярните смартфони през последните 7 дни.

Днес GSMArena публикува поредната топ-10 класация на най-популярните смартфон към последната седмица на месеца, която съвпада с месечния рейтинг на мобилните устройства.

Новият рейтинг е доста необичаен, понеже този път на първо място е класиран Oppo F5, който бе представен съвсем наскоро. Това е смартфон от бюджетно ниво, но с безрамков екран.

Второто място е за Samsung Galaxy J7 Pro, който се харесва с достъпната цена, обилието от функции и чудесния AMOLED екран. На трето място е Xiaomi Mi A1, който се харесва вече в целия свят.

На четвърто място е Samsung Galaxy Note 8, интересът към който не спада. Петицата най-добри смартфони за този месец приключва с iPhone X, предварителните продажби на който вече стартираха и поставиха невиждани рекорди.

На шесто място е представеният неотдавна Nokia 7 и веднага след него е Nokia 6. На осмо място едновременно са се класирали два смартфона – Sony Xperia R1 и R1 Plus. На девета позиция е Xiaomi Redmi Note 4, а топ-10 на GSMArena приключва с Huawei Mate 10 Pro.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари