На 7 януари GSMArena публикува поредния топ-10 седмичен рейтинг за смартфоните, към които потребителите през изминалата седмица са проявили най-голям интерес.

Според GSMArena, в самото начало на 2018 година най-популярен е смартфонът Xiaomi Mi A1, който се харесва със стилния си дизайн, достъпната цена, чистия Android и мощния хардуер. На второ място е класиран Xiaomi Redmi Note 5, анонсът на който се очаква през следващите 2-3 месеца. Очаква се този телефон да има по-мощен хардуер от Redmi 5 Plus, както и двойна основна камера.

Третото място е за Nokia 6 (2018), анонсиран преди два дни, Популярността на този телефон се дължи на достъпната цена и много добрия хардуер. Този смартфон има всички шансове да стане един от най-продаваните смартфони на 2018 година.

Четвъртият ред от този рейтинг е завоювано от Samsung Galaxy J7 Pro с AMOLED екран и стилен метален корпус. Първата петица приключва с Oppo F5 с 18:9 дисплей. На шеста позиция уверено се е разположил Xiaomi Redmi 5A, а на седмо място се намира флагманът Samsung Galaxy Note 8, който е най-скъпият телефон в тази седмична класация.

На осма позиция е поставен Xiaomi Redmi Note 4, на девета – неотдавна анонсираният Samsung Galaxy A8 (2018) и на десето място е Samsung Galaxy S8, излязъл преди поти една година, но все още е много популярен.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари