GSMArena традиционно представи своята седмична класация за популярността на различните мобилни устройства. Нека разгледаме топ-10 класацията на портала за популярността на смартфоните към 16 декември 2017 година.

Експертите на GSMArena оценяват популярността на различните смартфони с помощта на собствена статистика, базирана на интереса на потребителите към различните смартфони, проявен в самия уебсайт. Според този рейтинг, най-популярният смартфон в средата на месец декември е Xiaomi Mi A1. Популярността му се дължи предимно на факта, че той масово се закупува като подарък за Нова година.

На второ място по популярност в GSMArena е Oppo F5 и веднага след него, на трето място е класиран Samsung Galaxy J7 Pro.

Четвъртата позиция е за Xiaomi Redmi Note 5, анонсът а който се очаква от милиони хора, които се надяват, че той ще бъде с безрамков екран, двойна камера и ще бъде представен до края на годината. На пето място се намира Huawei Honor 7X, а на шесто – Samsung Galaxy Note 8.

Седмото място е за бюджетния Xiaomi Redmi 4 (4X), веднага след него се нарежда Apple iPhone X: най-скъпият смартфон в този рейтинг. На девета позиция е Xiaomi Redmi 5 Plus със скромна цена и 18:9 екран, и на последното десето място е класиран Samsung Galaxy S8

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари