Изтеклата седмица, 41 по ред от началото на годината се оказа много наситена на анонси и нова информация за най-различни мобилни устройства.

GSMArena за последен път представи топ-10 на най-популярните смартфони в средата на месец октомври 2017 година.

На първо място в средата на октомври се намира смартфонът Samsung Galaxy J7 Pro, който преди това заемаше второто място. Този телефон става все по-популярен, предимно поради своята по-ниска цена – при неголяма парична сума потребителите получават достъп до всички последни технологии и стандарти.

На второ място е Xiaomi Redmi Note 5, който дори още не е анонсиран. Потребителите проявяват невероятно голям интерес в интернет към този смартфон, който ще предложи безрамков екран и двойна камера при достъпна цена.

Третото място е за Samsung Galaxy Note 8, на четвърто – Nokia 6, на пето – Xiaomi Mi A1, на шесто място се е класирал Xiaomi Mi Mix 2, на седмо – Xiaomi Redmi Note 4, на осмо – Samsung Galaxy J7 Prime, на девето – Samsung Galaxy S8 и на последното десето място за изминалата седмица се е класирал Xiaomi Redmi 4 (4X).

Може да се види, че целият топ-10 на най-популярните телефони е съставен само от смартфони на Samsung и Xiaomi, с изключени на единствения Nokia 6. В този рейтинг не се е намерило място за смартфоните на Apple.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари