Интернет изданието GSMArena за пореден път публикува топ-10 на най-популярните смартфони, като класацията се базира на собствената аналитична система на портала.

Преброяват се потребителите, проявили интерес към един или друг смартфон, който може дори още да не е анонсиран. Класацията показва интереса на потребителите към различните мобилни устройства.

Според публикувания рейтинг, за миналата седмица на първо място е Xiaomi Redmi Note 5 Pro, официално представен в началото на миналата седмица. Смартфонът разполага с безрамков екран, двойна камера и мощен хардуер.

Второто място е за Xiaomi Redmi Note 5, който всъщност е Redmi 5 Plus, но с ново име. Третата позиция е на Xiaomi Mi A1.

На четвърто място в седмичната класация е Samsung Galaxy S8, а на пето и шесто са класирани съответно Samsung Galaxy S9 и Samsung Galaxy J7 Pro. Първият още не е официално представен, но потребителите живо се интересуват от него.

На седмо място в средата на февруари се намира Xiaomi Redmi 5A, на осмо – Huawei Honor 9 Lite, деветото място е за Oppo F5 и на десето място се намира Samsung Galaxy J7 Prime, който се харесва в целия свят поради ниската цена и добрите технически характеристики.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари