Този месец се оказа изключително богат на анонси на най-различни смартфони. Именно през септември бяха анонсирани едни от най-очакваните флагмани на 2017 година и уеб-изданието GSMArena състави топ-10 класацията на най-популярните смартфони към средата на месеца.

Важно е да се отбележи, че в класацията на GSMArena са включени, както телефоните, които сега са се появили на пазара, както и само анонсираните, продажбите на които предстоят. Основното правило за включването на смартфон в този рейтинг е датата на официалния анонс.

Според тази класация, най-популярният смартфон в средата на септември е iPhone X. Цялото внимание на купувачите е приковано в това мобилно устройство най-вече, защото флагманът на Apple има 5,8-инчов дисплей Super Retina, процесор Apple A11 Bionic с невронна мрежа, лицев скенер и други особености, които отсъстват в Android смартфоните.

На второ място по популярност е iPhone 8 и на трето – флагманският Samsung Galaxy Note 8 с двойна камера и най-добрият дисплей в света към днешен ден.

На четвърто място се намира Apple iPhone 8 Plus, петата позиция е за Xiaomi Mi Mix 2, считан за наистина безрамков смартфон, на шесто място е Xiaomi Mi A1, на седмо – Samsung Galaxy S8, на осмо – Samsung Galaxy J7 Pro и последното място е заето от Vivo V7+ с 24 МР основна камера.

Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Васил
Васил
4 години

На трето място кой е?

Васил
Васил
Отговор на  Васил
4 години

А и зависи какво се разбира под „последното място е заето от Vivo V7+ с 24 МР основна камера“ – кой е на 9-10 място

Loki
Loki
Отговор на  Васил
4 години

Ноут 8 е на трето, но се чудя дали няма да отскочи на 1-во, като изгърми… боклуци за по 2 бона, а и глупаци да ги дават.

Анонимен
Анонимен
4 години

Това е класация „Top 10 by daily interest“, а не закупени телефони така, че е нормално нов телефон да има повече интерес от по старите 😉

Боза
Боза
4 години

Нито един телефон с Windows. Къде е „До …“ да ореве света?