Тройна камера и 512 GB вградена памет: изтекоха особеностите на Samsung Galaxy S10

0
1510

Samsung се подготвя за анонса на своите нови топ-смартфони от серията Galaxy S10. Към днешен ден са известни почти всички подробности за петте мобилни телефона от тази серия. Но днес популярният уеб ресурс PhoneArena съобщи за още някои особености на новите смартфони.

Според тази информация, сензорът на основната камера във всички нови Galaxy S10 ще бъде с резолюция 12 МР и ще се използва 512 GB вградена памет. Променливата апертура ще се запази, но системата за автоматично фокусиране ще бъде преработена и подобрена. Ще има и оптична стабилизация на изображението. Тези промени се очаква силно да повишат качеството на заснетото 4К видео.

Освен това, качеството на „нощните“ снимки ще нарасне благодарение на технологията Bright Night, а режимът Stage Lighting ще стане директен конкурент на портретния режим в смартфоните на Apple. Очакват се подобрения и при заснемането на Super Slow-Mo видеа.

Основният фотосензор ще бъде допълнен с 16 МР супер широкоъгълен сензор. Този фотосензор няма да поддържа автоматично фокусиране и оптична стабилизация. Третият фотосензор, който се очаква да бъде използван в Galaxy S10+ е телефото, с резолюция 13 МР, поддържащ оптична стабилизация на изображението и автоматично фокусиране.

В опаковката ще бъдат поставени новите качествени слушалки AKG и бързи зарядни с 20 W мощност на зареждането.

Анонсът на новите Galaxy S10 е обявен за 20 февруари в Сан Франциско.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари