Търсенето на Galaxy S8 Plus надмина всички очаквания

0
161

По данни на южнокорейските медии, позовавайки се на собствени източници, търсенето на Samsung Galaxy S8 Plus е надминало всички очаквания. Компанията увеличава производството си. Търговците поръчвали от Samsung повече модели от 6.2-инчовия телефон, отколкото се е очаквало.

Съответно, разработчикът е увеличил производството на Galaxy S8 Plus, чийто дял вече е 45% от общия брой на устройствата от тази серия. Първоначалният план предвиждал съотношение 60/40, където 60% от устройствата се пада на Galaxy S8 и 40% на S8 Plus. В бъдеще компанията може да увеличи дела на 6.2-инчовия модел в зависимост от броя на предварителните поръчки.

В началото на продажбите на флагманите от 2016 г., делът на Galaxy S7 Edge в тази серия е само 30%, но до края на годината съотношението нараснало до 70% поради голямото търсене. Може би причината за това е прекратяване на продажбите на 5.7-инчовия Galaxy Note 7, тъй като феновете на марката търсеха замяна на този фаблет.

Samsung вероятно подготвя 20 милиона бройки от Galaxy S8 и S8 Plus за пускане в продажба, които в много страни са насрочени за края на април и началото на май. Компанията увеличава обемите два пъти в сравнение с миналата година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари