Утре започват продажбите на 8 GB версия на iPhone 5C

0
14
В Мрежата се появи конфиденциален документ на немския оператор 02, в който се казва, че от утре (8 ч.) започват продажбите на 8GB версия на Apple iPhone 5с.

Цената на Apple iPhone 5с с 8 GB памет ще бъде с 60 евро по-ниска от тази на 16 GB версия. Операторът O2 продава iPhone 5с с 16GB за 569 евро, т.е. новият модел ще струва 509 (официалната цена в Apple Store традиционно е по-висока – 599 евро за 16GB версия). Логично е да се предположи, че представянето на апарата ще е глобално, а не само за пределите на Германия.

Тази стъпка е предприета от страна на Apple за да се повиши интересът на потребителите към продукта по някакъв начин, който като цяло не може да се похвали с повишено търсене. Между другото, това не е първият случай, при който Apple взима такива мерки – миналата година беше пусната 16GB версия на плейъра iPod touch, който първоначално се продаваше само в 32/64 GB версии.

Припомняме Ви, че Apple iPhone 5с беше предназначен да замени iPhone 5. Той получи същата конфигурация, но малко по-добра батерия и поддръжка на повечето LTE мрежи, а металният корпус беше заменен с такъв от поликарбонат, чийто цветови варианти са син, зелен, розов, жълт или бял.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за