Учените: Собствениците на iPhone са 21 пъти по-склонни да правят секс на първа среща

2
68

Собствениците на iPhone, както стана известно от експертите, по-често правят секс на първа среща. При тях това е по-често срещано и по-долу ще разгледаме обясненията на учените за това.

Учените са стигнали до извода, че момичетата предпочитат мъже, които имат едно от „ябълковите“ устройства. Такива хора вдъхват в представителите на нежния пол увереност в това, че са финансово независими и готови да се отдадат на своите половинки. След провеждането на анкетата сред множество Android и iPhone потребители, учените са успели да заключат, че последните са много по-удовлетворени от живота си.

Също така, момичетата значително с по-голямо желание се съгласяват на среща с мъж, който има собствен iPhone. Притежателите на джаджите от купертинската компания имат 20 пъти по-често сексуална връзка отколкото феновете на Android технологиите.

Нежната половина доста негативно се отнасят към младите хора, при които екрана на мобилният им телефон е напукан или мръсен. Това им говори, че възможният партньор не притежава финансова стабилност и изобщо не обръща внимание на имиджа си.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анонимен
Анонимен

Ами нормално те са 21 пъти по-лекомислени. Просто се потвърждава.

Костадин
Костадин

Познавам собственици на iPhone които нямат сексуални контакти,и собственички които дават на други места за да се здобият със заветния телефон