Учени създадоха приложение, което Ви напомня да почивате

0
49

Много хора по света страдат от хронична умора, което е свързано с недоспиването. Социалните мрежи могат така да завладяват, че време за сън почти да не остава. За решаване на този проблем, учени създадоха приложението WakeMode, което Ви напомня да почивате.

Работата на приложението включва ежедневни отговори на няколко прости въпроса. Например, WakeMode изисква информация за часа, в който потребителя миналата нощ си е легнал да спи, както и в колко се е събудил на сутринта. Въз основа На тези данни се изчислява така наречения заряд от енергия на човека.

Нивото на заряда на човешкия организъм ще се изобразява по аналогия на нивото на зареждане на джаджите. Колкото по-близо е нощта, толкова индикатора ще се приближава до „нулата“, а след това и сигнала за това, че батерията се е разредила, което означава, че е време за почивка.

Ако потребителя е изтощен сутрин, то WakeMode любезно ще му предложи да подремне или да се зареди с доза кофеин. Приложението ще бъде налично както за Android, така и за iOS.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари