fbpx
2.9 C
София

Фирмената среда One UI 4 излиза както за Android, така и за Windows

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Южнокорейският технологичен гигант Samsung официално обяви излизането на стабилната версия на One UI 4. Тази фирмена среда вече излезе за някои мобилни телефони на южнокорейската компания, а стабилната версия се очаква да се появи след около две седмици.

Samsung съобщи за създаването и на версията One UI Book 4, която е специално предназначена за лаптопи. След нейното излизане, фирмената десктоп среда One UI Book 4 ще стане достъпна за Galaxy Book Pro 360, Galaxy Book Pro, Galaxy Book Flex 2, Galaxy Book и Galaxy Book Odyssey. Фирменият потребителски интерфейс ще излезе и за всички бъдещи лаптопи на южнокорейската компания.

One UI Book 4 променя външния вид на операционната система и на приложенията на Windows по такъв начин, че да съответстват на цялостния дизайн на Samsung. Компанията възнамерява да предложи аналогичен дизайн и еднакъв потребителски интерфейс за своите смартфони и лаптопи. Към днешен ден почти няма информация за това, как точно ще изглежда One UI Book 4 и кои компоненти на операционната система Windows ще бъдат променени. За разлика от Android, операционната система на Microsoft е със затворен код и не позволява дълбоки промени. Но Samsung и Microsoft отдавна имат много добри отношения, като смартфоните на южнокорейската корпорация първи получиха тясна интеграция с Windows чрез помощната програма Your Phone. 

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Калта
Калта
1 месец

Поредния кликбайт. Евала!

Нови ревюта

Подобни новини