Флагманският смартфон ASUS ZenFone 6 се появи в Geekbench

0
441

Неотдавна ASUS потвърди, че нейният следващ флагмански смартфон ZenFone 6 ще бъде официално представен по време на пресконференция, обявена за 16-ти май тази година. Мобилното устройство получи сертификати от най-различни организации и ведомства, включително и от Wi-Fi Alliance, като по този начин стана ясен индексния номер на телефона (ASUS_I01WD), както и някои основни технически характеристики. А сега смартфонът се появи в бенчмарка Geekbench и станаха ясни повече подробности за хардуера на новия телефон.

Според записа в базата данни на бенчмарка Geekbench, смартфонът ASUS ZenFone 6 ще се базира на системата върху чипа Snapdragon 855 и ще разполага с 6 GB оперативна памет. Устройството ще работи под управлението на операционната система Android 9.0 (би било странно да се използва по-стара версия на Android).

В едноядрените тестове ASUS ZenFone 6 демонстрира 3527 точки, а при многоядрените тестове показва 11190 точки. Приблизително подобни са резултатите на серийно произвежданите смартфони с чипа Snapdragon 855.

Според изтеклата към днешен ден информация, смартфонът ASUS ZenFone 6 ще има изскачаща камера с нестандартна конструкция. Има вероятност новият телефон да излезе под името ZenFone 6Z, като се има предвид, че сегашният модел със Snapdragon 845 се нарича ZenFone 5Z. До представянето на ASUS ZenFone 6 остава месец и половина и навярно ще е появи още информация за новото мобилно устройство.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за