Флагманът Sony Xperia 3 се появи в бенчмарка Geekbench

2
502

Първото тримесечие на 2020 година ще донесе цяла плеяда от интересни смартфони, като много от тях ще бъдат флагмански устройства. Един от тях ще бъде и новият смартфон на Sony – мощният, функционален и навярно доста скъп Xperia 3. Очаква се анонсът на този флагман да се състои по време на събитието MWC 2020, понеже днес този телефон се появи в бенчмарка Geekbench.

В популярния синтетичен бенчмарк Geekbench бе тестван смартфон с индекс PM-1310, за който се предполага, че е Sony Xperia 3. Мобилният телефон се базира на система върху чипа с кодово име Kona, която всъщност е SoC Snapdragon 865. Бенчмаркът показа, че са налични 12 GB оперативна памет, като устройството работи под управлението на операционната система Android 10.

При тестовете в едноядрен режим смартфонът демонстрира 4261 точки, а в многоядрен – 13422 точки. За сравнение чипът Snapdragon 855 в аналогичните тестове показва съответно 3600 и 11100 точки. Според тази информация, смартфонът Sony Xperia 3 ще има четири версии, като едната от тях ще поддържа мобилните мрежи от пето поколение.

Според изтеклата по-рано информация, смартфонът Sony Xperia 3 ще има шесторна основна камера. Това ще бъдат 48 МР (променлива апертура от f/1,2 до f/2,4) плюс 20 МР (f/2,4) плюс 16 МР (f/2,4) плюс 8 МР (f/2,4) + 12 МР (от f/1,2 до f/2,4) плюс 0,5 МР, който е сензор за измерване дълбочината на сцената.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
_nib_
_nib_

Точки….мочки…..Каквото и да показват….сони са малко умствено изостанали с тези батерии.Не сложат ли голяма милиамперчасова батерия….няма какво да ми се хвалят колко бързо се била зареждала овехтялата….неадекватна която са монтирали в устройството си.

ブリーチ
ブリーチ

Излишно е да се впрягат в нелепата надпревара за най… най… й най-голяма батерия, ако джаджата е балансирана и икономична. Японците винаги са били пословично прецизни и различни от останалите. Не може да ги сравнявате с егалитарните и лустросани американци, превърнали символа на познанието в прескъпа машинария за правене на пари, противно на Джобс. Или преимуществените на евтина работна ръка китайци, заляли целия свят с конвейерна, достъпна, но не толкова плътна откъм качество и почти за еднократна употреба, електроника.