Целият Apple iPhone lite на снимки

1
12
В глобалната Мрежа отново бяха публикувани снимки на бюджетния iPhone, известен също като iPhone Lite. И ако по-рано ни се показвашесамо задния панел на устройството, то сега виждаме целият смартфон.

Този път снимките на новия iPhone са предоставени от известния производител на калъфи Tactus. Апаратът е сниман от всички ъгли, така че можем да разберем почти най-подробно как ще изглежда най-евтиният смартфон на Apple.


Съобщава се, че диагоналът на дисплея ще е 4 инча, а корпуса е направен от пластмаса. Устройството е с дебелина 9 мм, което е с около 1.5 мм повече от дебелината на iPhone 5, а дължината на смартфона ще достигне до 12 см. Бутоните за регулиране силата на звука и за заключване в iPhone Lite ще са със същия цвят, като на самия корпус (устройството ще се предлага в няколко ярки цвята).

Ако си спомняте, наскоро научихме, че Apple подготвя най-малко два варианта на бюджетния си iPhone с кодовите имена Zenvo и Zagato / Bertone. И двете устройства имат едни и същи 4-инчови дисплеи, но са с различни хардуерни конфигурации и са предназначени за различни целеви пазари.
iPhone
Lite Zenvo
е по-достъпният смартфон от двата. Устройството е снабдено с процесор H5P (производство на Samsung), 1 GB оперативна памет, тук се поддържат и мрежите LTE FDD, както и модула Bluetooth 4.0. Що се отнася до iPhone Zagato / Bertone, то той е по-мощният от двете версии с чипа Samsung Н6 и поддръжка на LTE TDD.

Сега Ви предлагаме да видите бюджетния iPhone Lite и на видео, което разкрива интересни подробности около устройството.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
extext
extext

прилича на долнопробно китайско творение 🙂