Mi 8 Explorer Edition

Днес, 16 юли, Xiaomi официално обяви датата на началото на продажбите на своя флагмански смартфон от топ ниво Xiaomi Mi 8 Explorer Edition.

Mi 8 Explorer Edition е смартфон с уникален цвят на корпуса. Xiaomi обяви цената на своя топ-смартфон засега само за Китай. Според тази информация, Xiaomi Mi 8 Explorer Edition ще се появи в китайските електронни магазини на 24 юли. Тоест, следващата седмица. По всичко личи, че ще се предлага само една модификация на телефона.

Xiaomi предлага Mi 8 Explorer Edition само с 8 GB оперативна памет и 128 GB флаш диск. Цената на флагмана е $550.

Новият смартфон има две по-характерни особености. Това са прозрачният заден панел, под който се вижда хардуерът, но всъщност това е красива 3D имитация. Втората особеност е вграденият в екрана скенер за пръстови отпечатъци.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition е оборудван с 6,21-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 2248х1080 пиксела, с прорез в горната част. Телефонът се базира на SoC Qualcomm Snapdragon 845 с тактова честота 2,8 GHz и графичен ускорител Adreno 630. Основната камера е двойна, с резолюция 20+12 мегапиксела. Налични са USB Type-C порт и двоен GPS. Захранването се осъществява чрез акумулаторна батерия с капацитет 3000 mAh. Поддържа се бързото зареждане Quick Charge 4.0+.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
3 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
Даниел ДесподовКъдеБиткойн = Балон = ПирамидаКалин ДимитровЛюбопитен Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Любопитен
Любопитен

Нека автора да обясни какво е двоен gps.

Калин Димитров
Калин Димитров

Двоен. С точност на позиционирането до 5 см. Стандартният гпс в телефоните е с точност до 5 метра.

Биткойн = Балон = Пирамида
Биткойн = Балон = Пирамида

Има клипове в тубата където сравняват GPS-а на Mi8 с този на други марки и модели, които не са двубандови. Извода е че няма абсолютно никаква разлика. Чист PR.

Къде
Къде