Всички съвременни смартфони от топ-ниво са скъпи. Миналата година Apple вдигна бариерата до ниво от $1149 за най-мощната конфигурация на iPhone X. Но това може да се окаже нищо в сравнение с цената на сгъваемия Samsung Galaxy X с три Super AMOLED екрана.

Старшият аналитик на компанията Golden Bridge Investment, който досега почти винаги се оказваше прав, съобщи предполагаемата цена на смартфона Samsung Galaxy X. Накратко, тя е доста изненадваща – $1850.

Golden Bridge Investment подчертава, че ще бъде предложен ограничен тираж на иновативния смартфон. По този начин производителят ще може да избегне рисковете, ако продажбите на Samsung Galaxy X се окажат неуспешни. Според тази информация, мобилното устройство ще има 7,3-инчов Super AMOLED екран, който в сгънат вид ще има размер на диагонала 4,5 инча.

Официалната презентация на Samsung Galaxy X се очаква да се състои по време на голямото изложение CES 2019 в Лас Вегас. Това ще стане в средата на месец януари 2019 година. А пълноценният анонс на първият в света пълноценен сгъваем смартфон трябва да се състои по време на MWC 2019 в края на февруари. Според изтеклите към днешен ден данни, Samsung Galaxy X ще се базира на SoC Exynos 9820 с осем процесорни ядра, произвеждана чрез 7 нанометров технологичен процес.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари