Ценовите оценки за предстоящите флагмани на Huawei P30 показват, че те ще се опитат да останат под линията от 1000 евро. Освен това, в някои страни те ще идват с щедра торба за подаръци, за да успокоят още повече болката от дълбокото бъркане в джоба ви.

Huawei P30 Pro ще започне с цена от 930 евро за базовия модел с 128GB място за съхранение, според оценки на известния с вътрешната си информация @rquandt. Цената ще се покачи до 1030 евро, ако изберете опцията с 256GB сторидж. За сравнение, Galaxy S10+ стартира на цена от 1000 евро за базовия 128GB модел, въпреки че има слот за microSD карта за по-евтино разширение.

Huawei P30 се цели в цената на S10e, който бе с цена на пускане от 750 евро за базовата версия (128GB). Ето таблично резюме на цените:

Що се отнася до безплатните екстри, имаме бързо безжично зарядно устройство (60 евро) и Sonos One колонка (230 евро). Но само някои пазари ще получат такъв пакет за стартиране. Цените на самите телефони вероятно ще варират в различните европейски страни.

В случай, че смятате Huawei P30 lite за част от семейството флагмани, полски търговец на дребно вече определи цената на 370 евро (въпреки букввата P, “Lite” е наистина модел от среден клас).

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
ArebeМишоМакаронанонимен Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
анонимен
анонимен

Хайде честито!
Да’н съм чул колко били скъпи нагризаните!!!!

Макарон
Макарон

Те Huawei и Samsung са същата работа като Ябълките, тръгват като по-разумен избор, после се превръщат в абсолютно същите доячи като тях.

Мишо
Мишо

Значи ние в България няма да имаме такива безплатни екстри, по скоро ще ги продадат от колкото да ги дадат

Arebe
Arebe

За ко ми е китайска тупалка за едно торбе пари?