Чисто новият OnePlus 6 минава на тест с огъване и издраскване

1
692
Новият флагман OnePlus 6 най-накрая стана официален късно снощи след много седмици на слухове и догадки. Докато вече знаем неговите спецификации и видяхме как изглежда, все още остава един въпрос.
Ще оцелее ли сега флагманът пред стандартното изпитание за издръжливост, поставено от Зак от YouTube канала JerryRigEverything? Е, тук е отговорът идва във видео форма.

Ако сърце не ви дава да го гледате, ето това е резюмето. Телефонът е покрит с Gorilla Glass както отпред, така и отзад. Екранът се надрасква на ниво 6 по скалата на Мос, което е точно както се очакваше. По-дълбок прорез се появява на ниво 7.

Стъклото на камерата не може да бъде надраскано с острие, а същото се отнася за сензора за пръстови отпечатъци под него. Екранът издържа пламък за около 20 секунди, след което изложените на него пиксели умират завинаги. Това е нормално, когато става дума за AMOLEDs.

И накрая, важния за всички тест с огъване. OnePlus 6 оцелява без проблеми. Въпреки доста изненадващата сила на огъване, имаме нулеви пукнатини или извивки по корпуса и стъклото. Рамката остава непокътната и стъклото е непоклатимо.

А това винаги е добре, когато купувате скъп модел.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
TECH Maniac Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
TECH Maniac
TECH Maniac

За тоя съм се абонирал още 2016-та 😀