Ще видим сгъваем телефон от Motorola до края на годината

0
282

Компанията Motorola е почти готова с гъвкавия смартфон Razr, който ще бъде една съвременна версия на популярния мобилен телефон от началото на 2000-те години. Новият модел с кодово име Voyager вече премина сертификацията на Bluetooth Special Interest Group.

Според получения сертификат, сгъваемият смартфон Motorola Razr е получил индекса XT2000-1. Устройството е оборудвано с гъвкав основен дисплей с резолюция 2142х876 пиксела. На външната страна на корпуса е поставен обикновен дисплей с неизвестен засега размер на диагонала и резолюция 800х600 пиксела. Мобилното устройство се базира на системата върху чипа Qualcomm Snapdragon 710, произвеждана чрез 10 нанометров технологичен процес. Чипът включва осем Qualcomm Kryo 360 процесорни ядра с тактова честота до 2,2 GHz и интегрирания графичен ускорител Qualcomm Adreno 616.

Смартфонът ще разполага с 4 или 6 GB оперативна памет и 64 или 128 GB флаш-диск. Ще се поддържа технологията Bluetooth 5.0. Захранването ще се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 2730 mAh. Според сертификацията, ще има модели с черен, бял и златист цвят на корпуса. Предполага се, че резолюцията на основната камера ще е 48 МР.

От сертификата се вижда, че мобилното устройство е ексклузивно за американския мобилен оператор Verizon. На глобалния пазар сгъваемият смартфон Motorola Razr (Voyager) се очаква за празниците в края на годината. Според слуховете, цената на този смартфон ще е около $1500.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за