Ще има пет версии на смартфона Galaxy S10

10
2928

Освен директните наследници на Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ компанията ще представи и Lite версия на флагмана, както и два модела с поддръжката на 5G мобилните мрежи.

През месец февруари Samsung се очаква са анонсира Galaxy S10. Според публикуваната днес информация това ще бъде цяла серия мобилни устройства, която ще излезе извън пределите на стандартните Vanilla и Plus. Samsung Galaxy S10 ще има не три, както се предполагаше по-рано, а пет версии.

Заедно със Samsung Galaxy S10 и Galaxy S10+трябва да излезе олекотената версия Galaxy S10 Lite, както и два други модела с поддръжката на 5G. Моделите Samsung Galaxy S10 5G са с кодово име Beyond X и ще бъдат предназначени за глобалния пазар. А Galaxy S10 Bolt (Beyond Bolt) ще бъде ексклузивна версия за американския мобилен оператор Verizon и ще имат по-мощна акумулаторна батерия. Останалите технически характеристики на 5G моделите на Samsung Galaxy S10 ще бъдат идентични.

Що се отнася до Samsung Galaxy S10 Lite, това ще бъде първата от дълго време модификация на S серията с плосък дисплей. Неговият диагонал ще бъде 5,8 инча. Това ще бъде традиционен дисплей, а не Infinity-O, както ще е при другите модели Samsung Galaxy S10.

Предполага се, че Samsung както обикновено ще стартира предварителните продажби две седмици след презентацията. Тоест, малко преди 8 март.

10
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
5 Отговори на коментарите
8 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
9 Автори на коментарите
Илиянpix3lРадоРеалистДражо. Дражв Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
don
don

интересно при пет модела изкарани наведнъж, какво ще е качеството?!

Реалист
Реалист

Ако става въпрос за S и Note линиите на Samsung може да си сигурен, че ще е с доста по-малко фабр.дефекти отколкото при iphone.

Бай дейтрейдър
Бай дейтрейдър

Страх ги е като Apple да не ядат дървото ако пуснат 1 или 2 модела за 1000$….“намалете цените другари, купувачите ви показаха среден“

Телефон с копчета
Телефон с копчета

Само хранят хората, спрете да им купувате телефоните правят ви зависими от тях!

bure_s_barut
bure_s_barut

Не знам как да им обясня, но повече от 500€ за телефон не давам. Евентуално може да се отпусна до 550€, но само, ако наистина ми хареса. Въпросът не е в липсата на средства, а в това, че не виждам смисъл да си пилея парите за глупости. Използвам SAMSUNG Galaxy S7 и ми е много интересно какво ще ми предложи в повече(разбира се не просто да предложи, а да е нещо, от което имам нужда, а S7 го няма) S10, за да дам за него 800€. Така като гледам нещата, ако нещо не го прецакам поне до края на 2020… Виж още »

Радо
Радо

Буре , не даваш повече , защото толкова ти е бюджета. За всеки влак си има пътници 🙂

Илиян
Илиян

Да ти кажа аз съм с Note 3 , и новите модели просто не ми харесват, особено с извит дисплей. Много си прав, цените са такива че вместо телефон може да Tomorrowland да идеш 🙂

Дражо. Дражв
Дражо. Дражв

Не знам аз имам откакто пуснаха на пазара Samsung s7 edge и сам доволен от апарата размери тегло удобен, исках да си купя Huawei mate20 pro но тойа е добар сварши работа ДОВОЛЕН САМ !!!

Реалист
Реалист

Лелейййй,
Нямаш милост бре.
Дзвер на правописа си.
Че си сАм,това го разбрахме ама
направо люти на очите от ,,,грамотността“‘ ти !
То е вярно,че буквата ,,ъ“ не е от най-приятно звучащите,но ти съвсем си я погребал.
Поне използвай Google да ти превежда от от български на български.

pix3l
pix3l

Абе тури му един речник на тоя S7 Edge…