Ще получи ли бюджетния iPhone 5C 8-МП камера, като в iPhone 5?

4
30
В Мрежата изтече информация, че iPhone 5С, по-рано наричан iPhone Liteили просто бюджетния“ iPhone, ще получи камера с 8-мегапикселов модул, съответстващ на този в iPhone 5. По-рано се предполагаше, че iPhone няма да е много по-достъпен от текущата серия iPhone. Това обаче може да се окаже не съвсем вярно. Докато някои експерти предполагат, че бюджетния iPhone ще получи камера с 5 мегапикселова матрица, китайското издание IT168 смята, че камерата ще е 8 мегапикселова и в потвърждение на това сподели снимка, твърдейки, че на нея се вижда точно фото-модула на бюджетния смартфон.


Все по-големите информационни течове в интернет показват, че разликата между iPhone 5С и текущия iPhone 5 ще бъде незначителна, като най-съществената от тях се крие в корпуса, който при евтиното решение е изработен от пластмаса, а задният капак ще е с широка гама от цветове. Както вече всички знаем, за изработването на корпуса на флагманския iPhone е използван по-скъпия алуминий.


Предполага се също така, че iPhone ще бъде малко по-дебел и по-тежък от настоящия модел. Дебелината му ще е 8.2 мм, докато дебелината на iPhone 5 е 7.6 мм. Теглото на бюджетния апарат според последните данни ще е 130 грама (за сравнение, теглото на настоящата версия на iPhone 5 е 112 грама).

В останалата си част устройствата са много сходни един с друг, особено ако са верни слуховете за наличието на 4-инчов Retinaдисплей и 8-мегапикселова камера в бюджетната версия.

Слуховете също предполагат, че между моделите ще съществува определена разлика и в цената на частите. Например, използваните материали за производството на iPhone 5 се оценяват от $ 210 до 320, а частите за новия iPhone може да струват“ от $ 180 до 200. Най-вероятно разликата в материалите ще определи и по-ниската цена за iPhone .


Анализатори прогнозират, че цената на iPhone ще бъде в диапазона от $ 350-400 с договор, а цената на iPhone 5 започна от $ 650.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Evolutionn
Evolutionn

Че то на където е тръгнало, „БЮДЖЕТНИЯТ“ iShit ще е на същите пари като нормалната 5ца… Аджаба тогава, кое му е бюджетното? Или просто така си го казват тея, че да има шарани, които да клъвнат?

avelito
avelito

Не вярвам да е на същата цена. Само от Самсунг могат да пуснат пластмасова сапунерка за над хилядарка!

Evolutionn
Evolutionn

Но хардуерно тая „сапунерка“ бие отвсякъде изгнилата щайга с огризки, а и след като вече имат стабилна орда от промити мозъци (идиоти), които да им купуват боклуците постоянно, повярвай ми – няма да е особено по-различна цената.. 50~100$ да е разликата от нормалният.

MaPuXyaH4o
MaPuXyaH4o

@Evolutionn ама тая сапунерка е с около 6 месеца по-нова спрямо ифона и много по-мощна, но пак не изкарва по-добра производителност …