Ще се появи ли новият iPhone SE следващата седмица?

0
1325

Презентацията на Apple на 27-ми март, която компанията вече позиционира като събитие за учители и ученици, може да се ознаменува с представянето на iPhone SE от второ поколение. За това съобщава изданието „Форбс“, позовавайки се на собствени източници и анализатори.

Един от факторите, които свидетелстват за дебюта на новия iPhone SE, е големият брой информационни течове за смартфона в последно време, смятат експертите. Освен това, ако се прави аналогия с първото поколение на смартфона, то той също беше представен през март.

Тогава, между другото, iPhone SE помогна на Apple да подобри статистическите си данни за продажбите, тъй като iPhone 6s и iPhone 6s Plus не се ползваха с достатъчна популярност сред купувачите.

Както пишат журналистите, устройството ще получи името iPhone X SE, но как ще изглежда, никой не знае.

Всичко, което до момента имаме — дизайнерски концепти, както и информация за поддръжката на Face ID и безжично зареждане (поради тази причина, новият смартфон най-вероятно ще има стъклен заден панел).

Така или иначе, до събитието остават броени дни и много скоро самите ние ще научим всичко. Все пак не очакваме появата на новото устройство на презентация, посветена на образованието, но от Apple може да се очаква всичко.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!