12 смартфона с Android – вече съвместими с продуктите на Fitbit

1
26

Може и да не сте чували за FitBit, тъй като тази компания занимаваща се с носима електроника все още не е особено известна в Европа. Миналия месец, обаче, техният СЕО Джеймс Парк обеща, че бизнесът им ще бъде разширен. Изглежда, че думите му се оправдават, поне в определен аспект. Носимите продукти на компанията вече могат да работят съвместно с по-широка гама мобилни устройства.

Става въпрос за 12 смартфона с Android или, по-конкретно, DROID MINI, DROID ULTRA, DROID MAXX, DROID RAZR M, DROID RAZR HD, DROID RAZR HD MAXX, HTC One, LG G2, Moto X, Nexus 4, Nexus 5 и Nexus 7. Досега продуктите на компанията можеха да работят съвместно само със Samsung Galaxy S3, S4, Note II, Note III и Note 10.1.

Собствениците на гореизброените 12 модела вече могат да разглеждат на телефона си цялата статистика събрана от FitBit. Ако не сте запознати с устройствата на компанията, то ще уточним само, че става въпрос за продукти екипирани със сензори, които наблюдават физическата ни активност през деня. Подобни джаджи са истинска мания за хората, които обичат фитнеса и искат да имат по-точна представа за това колко се движат и как им се отразява това.

Приложението за FitBit може да се изтегли напълно безплатно от Google Play. По всяка вероятност в следващите месеци компанията ще добави поддръжка и на други модели, използващи операционната система на Google.
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари