32 смартфона iPhone XR и технологията Bullet Time: отлична реклама на Apple

4
1512

Apple представи нов рекламен клип за iPhone XR в рамките на поредицата Shot on iPhone. Снимките са направени в студиото за технологии и дизайн Incite в Лос Анджелис.

Видеото „Experiment II: Full Circle“ е заснето от 32 смартфона iPhone XR едновременно. Компютърна графика във видеоклипа няма, а е използван само кинематографичния ефект Bullet Time. При този ефект времето в динамичните сцени се забавя или напълно спира, а камерата плавно сменя своята позиция и обикновено обикаля около главния герой. Тази техника носи това име в чест на знаменитата сцена от „Матрицата“, в която Нео избягва куршумите. Представеният от Apple клип показва различни вещества, субстанции и явления, включително оцветена вода, огън, мехурчета, сух лед и още много други. Въртящата се платформа е дала възможност да се направи видео, което показва сцената от всички страни.

При оформянето на видеото са използвани приложенията ProCamera и ProCam 6.

Друг клип показва самия процес на заснемането на видеото, както и с какви материали са работили неговите създатели.

Да си припомним, че iPhone XR е направен от закалено стъкло и има алуминиева рама. За разлика от Xs и Xs Max, устройството е оборудвано с LCD дисплей с размер на диагонала 6,1 инча с маркетинговото название Liquid Retina. Резолюцията не екрана е 1792х828 пиксела (326 ppi). Този телефон няма 3D Touch и вместо него се използва новата сензорна система за разпознаване на жестовете Haptic touch, позната от тракпада MacBook Pro.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари