fbpx
0.8 C
София

3D-макет на дизайна на бюджетния Apple iPhonе

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Схемата на евтиния iPhone наскоро изтече в интернет и AppleInsider решиха да създадат 3D модел, предназначен да отрази реалния вид на продукта. Водещи производители на аксесоари толкова са убедени в автентичността на тази схема, че чак вече започнаха да правят капаци за предстоящия смартфон.

Прорезите за високоговорителя, както и отворите за микрофона в долната част на корпуса са във вид кръгли отвори по аналогия с дизайна на iPod touch и в съответствие с кръговете при iOS 7. Както и при iPhone 5, така и тук в долната част на устройството е разположен Lightning-конектора, както и 3.5 мм жак за слушалки.

От лявата страна е разположен бутона за регулиране силата на звука, който е направен по аналогия на iPod touch във формата на заоблен правоъгълник, а не на кръгове, както е в iPhone 5. Задните ъгли на устройството са също заоблени и напомнят на Apple iPod. В останалата си част, апаратът напълно се вписва в стила на iPhone, който е снабден със стандартния бутон Home и 4-инчов екран. Смартфонът е малко по-дебел от iPhone 5 и има пластмасов заден панел за намаляване на цената.

Според слуховете, Apple ще представи достъпния си (но не и бюджетен) модел iPhone заедно с флагманския смартфон iPhone 5S тази есен. Анализаторите смятат, че това устройство ще помогне на компанията да навлезе в сегмента на достъпните смартфони, които се продават без необходимост от сключването на определени договори. Въпреки това, няма гаранция, че евтиния iPhone ще изглежда като този показан на 3D-визуализациите, а също така не се знае дали изобщо съществува.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Huawei P50 Pro – възродена легенда

От днес актуалният флагман на китайския производител Huawei вече е наличен за предварителна поръчка в България. След забавяне, породено от редица причини, компанията размести...

Подобни новини