fbpx
2.2 C
София

48% от потребителите искат сгъваем екран, твърди проучване на Motorola

Най-четени

Непосредствено след събитието по представянето на новия Moto Razr 5G в България, Motorola представи пред журналисти интересно проучване, събрано в инфографика, която представя потребителските нагласи в България. То е проведено сред над 1000 човека на различна възраст и има претенции да бъде представително. Споделяте ли резултатите? Можете да ни напишете в коментарите.

Според проучването най-желаните екстри, които потребителите искат да видят в новите модели телефони са по-добра камера – 35% За голяма част от потребителите (58%) много важно е по-бързото зареждане, а 19% искат в новия им смартфон да има изкуствен интелект. Почти половината от запитаните (47%) искат новият им телефон да има по-мощен процесор, а 31% биха  желали в телефона им да им повече памет.

Сгъваемият екран е посочен от 48% от запитаните като нещо, което биха желали да присъства в новите модели. Огромна част от запитаните са отговори, че са привързани към своите телефони. Това са 60% от младежите и 37% от възрастните. Оказва се, че средното време прекарано пред телефона за анкетираните е 171 минути.

Относно новия Razr ключовите въпроси са два. Една трета от хората (32%) си спомнят неговия първообраз като революционен продукт, а в момента 74% желаят новият им телефон да има 5G. Именно в Razr 5G може да се намери отговор на тези търсения, а освен това  40% са отговорили, че проявяват интерес към сгъваемите смартфони заради тяхната компактност и функционалност.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
asdasda
asdasda
1 година

И 100% от потребителите искат телефон с голяма батерия, но не питат за това.

Нови ревюта

Подобни новини