7680 кадъра в секунда? Появиха се слухове, че Huawei Mate 30 Pro ще има невиждана скорост за запис на видео

6
3174

Само два дни останаха до официалния анонс на новата серия смартфони Huawei Mate 30. Очаква се китайският технологичен гигант да учуди всички. А местните електронни медии публикуваха снимка на демонстрационна сцена на бъдещи мобилен телефон, която рекламира някои от най-важните функции на този флагмански смартфон.

Повечето съвременни топ-модели смартфони могат да записват видео със скорост не повече от 960 кадъра в секунда. Според тази информация, камерата на Huawei Mate 30 Pro ще може да записва видео с честота 7680 кадъра в секунда. Засега не е известно дали Huawei е използвал някаква нова технология за бързо заснемане на видеа или е измислил някакъв съвсем нов алгоритъм за интерполиране на кадрите.

Смартфонът, чиято Pro версия вече видяхме в прикаченото видео, се очаква да бъде със 6,71-инчов AMOLED 90Hz дисплей, чипсет Kirin 985, батерия с капацитет 4200mAh и 5G модема Balong 5000. Изтекла в началото на лятото рекламна снимка на Huawei Mate 30 Pro показва, че основната камера ще бъде четворна, с оптика на Leica.

Клиповете, заснети при скорост 960 кадъра в секунда изглеждат фантастично и разкриват най-невероятни подробности за движението на обектите. Как ли би изглеждал един клип, заснет с честота 7680 кадъра в секунда?

По всичко личи, че Huawei подготвя една малка революция в мобилната фотография. Дали това е така ще разберем само след два дни.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Йордан
Йордан

Чак пък невиждана. Сигурност отново е изкопирано от iPhone.

Прав си, Данчо!
Прав си, Данчо!

Подлите китайци са измислили машина на времето и са изкопирали iShit 169, който ще излезе в края на този век и ще има същите възможности! 😀

Антикомунист
Антикомунист

След хората на Решетников, май е време държавата да свърши нещо и за синофилите, които явно работят срещу България. Хуауей вгражда шпионски инструменти на софтуерно и хардуерно ниво.

Адолфо Хит
Адолфо Хит

Аааа Ай плод… не дава плод от две години, за това копирането на технологии обърна течението си, сега отхапаната спинозна ябълка гледа и копира.

МъдиУотърс
МъдиУотърс

Кога ли ще измислят новите „фотоапарати“ в които плъзвам тела за процесор се питам аз

Мустанг
Мустанг

Глупав маркетинг. Баламосват народа със софтуер .