Acer Liquid Mini се сдоби с Ferrari Edition

0
33

Компаниите Acer и Ferrari са дългогодишни партньори, затова и портфолиото на тайванския производител на мобилни телефони периодично се актуализира с нови модели от серията Ferrari Edition. Поредният такъв продукт е смартфонът Acer Liquid Mini Ferrari Edition.

Acer Liquid Mini Ferrari Edition е изпълнен във форм фактор на безклавиатурен моноблок, а корпусът му, разбира се, е в червен цвят. Новият продукт е задвижван от процесор с тактова честота 600 MHz и е оборудван с 3,2-инчов капацитивен сензорен дисплей с резолюция 320 х 480 пиксела, 5-мегапикселова камера, 512 MB оперативна и 8 GB вградена памет, безжични модули Wi-Fi 802.11b/g/n и Bluetooth 3.0, както и с GPS приемник. Всичко това работи под управлението на операционната система Android Gingerbread 2.3, която е допълнена с фирмения потребителски интерфейс Acer UI 4.2.

Освен със своя екстериор, смартфонът Acer Liquid Mini Ferrari Edition се отличава от оригиналната версия и с наличието на тематични скрийнсейвъри, тапети, тонове на звънене и видеоклипове. Софтуерът на устройството включва приложението SocialJogger, което дава на собственика на апарата достъп до страниците на компанията Ferrari в социалните мрежи Twitter и Facebook.

Датата на началото на продажбите и цената на смартфона Acer Liquid Mini Ferrari Edition засега остават неизвестни.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за