Acer M310 – смартфон с Windows Phone Mango и HDMI порт?

0
20

На конференцията Tech Ed в Оукланд, Нова Зеландия, станаха известни подробности за смартфона Acer M310, работещ под управлението на операционната система Windows Phone Mango. Те бяха съобщени от ресурса Windows Phone NZ.

Ще припомним, че данни за Acer M310 вече бяха забелязани в геймърска статистика, но дори и заедно със сега появилата се информация известните до момента характеристики на това устройство си остават твърде малко. Не е изключено дори това да е просто друго име на модела Acer W4, показан още на Computex 2011. Източникът съобщава, че Acer M310 е устройство на доста прилично ниво в черен гланцов корпус със скосени ъгли, което действително много прилича на Acer W4.

Acer M310, както и много други вече представени модели на базата на Windows Phone 7, е оборудван с 8 GB вградена памет. Той поддържа безжична връзка Wi-Fi посредством технологията DLNA, което позволява на телефона комуникация с различни съвместими устройства в домашната мрежа на потребителя. Освен това, ако се вярва на източника, в смартфона е предвиден и HDMI порт, какъвто досега не е имало в модели с Windows Phone 7.

По време на конференцията беше показан и прототип на смартфон на компанията ASUS, който обаче все още се намира в твърде ранен стадий.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за